Glada pensionärer

Kennel Primaliv

Dvärgschnauzer Svart - Miniatureschnauzer Black

INGARÖ, STOCKHOLM, SWEDEN

Här presenterar vi våra glada pensionärer

Maya, Mimi och Miya på semester i Norrfällsviken 2011.

Läs mer om oss här nedan.

Mimi

Ädels Kavata Kaiza "Mimi" lever numera som glad pensionär i Oxelösund. Hon är en självständig, cool dam som alltid går lös och gärna åker med sin nya husse och matte i husbilen.

 

Vi har många härliga minnen från våra resor med Mimi. Hon har åkt med på många turer till alperna, ibland med bil och ibland med flyg. Hon har gått lös på Paris gator och lekt i Wiens parker. Åkt lift och klättrat i bergen med husse och glassat sig vid Gardasjön med matte. Alltid lika kolugn och glad! Hon är utställd, har tränat och tävlat i agility och är Svensk Viltspårschampion.

Här ser ni lite bilder från vår tid med Mimi.

Maya

Primaliv Mayan Mystica "Maya" bor numera i Huddinge med sin dotter "Molli". Maya är från vår första kull och är en helt underbar hund. Redan på sin första stora utställning tog hon cert - ett år gammal. Placerade sig som nummer 6 på Cupen samma månad (av drygt 100 anmälda). Och Svensk Utställningschampion blev hon strax efter sin efter sin tvåårsdag. Även hon är Svensk Viltspårschampion förstås.

Miya

Pepalfa's Xtra-Xtra "Miya" kom till oss 2010. En sån sötnos! Hon har en härlig personlighet med stor kampvilja och lekfullhet samtidigt som hon har ett mycket stort hjärta och är otroligt snäll och tillgiven. Hon är utställd, vi har tränat agility och lydnad och även hon är Svensk Viltspårschampion. Hon bor sedan en tid tillbaka i Trosa med sin nya matte och hennes häst. Det är så underbart att se hur bra de passar varandra - de formligen stormtrivs tillsammans! Här kommer lite bilder från Miyas tid hos oss.